Huonekalut koottuna ja perille toimitettuna Pirkanmaalla

Vex Kalusteelta saat laadukkaat huonekalut nopeilla toimituksilla koko Pirkanmaan alueelle. Kokoamme kaikki tuotteet valmiiksi puolestasi. Halutessasi autamme myös sopivien huonekalujen löytämisessä. Toimimme yhteistyössä useiden huonekaluvalmistajien ja -toimittajien kanssa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää huonekaluistamme tai toimituksistamme! Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Viihtyisyyttä sopivilla huonekaluilla

Kauniit huonekalut auttavat sinua luomaan tilaan viihtyisän tunnelman, olipa kyse sitten kodista, asiakkaille suunnitellusta tilasta tai vaikka toimistosta. Ajatuksella sisustetussa tilassa on mukava viettää aikaa ja esimerkiksi kestitä vieraita. Meillä Suomessa sää vaihtelee vuodenajasta toiseen, ja sisätiloissa vietetään usein runsaasti aikaa. Sisustukseen kannattaakin satsata! Me autamme sinua mielellämme.

 

Saat meiltä myös verhoomon palvelut.

Lue lisää

Laaja valikoima huonekaluja

Liikkeestämme Tampereelta löydät laajan valikoiman huonekaluja erilaisiin tiloihin. Saat meiltä esimerkiksi sohvat, sohvapöydät, ruokapöydät, tuolit, hyllyt, kaapit, lipastot ja sängyt tarpeidesi mukaan. Meiltä löytyy myös toimistokalusteita, kuten kirjoituspöytiä ja säilytyskokonaisuuksia. Toimimme yhteistyössä useiden eri kalustevalmistajien ja -toimittajien kanssa, joilta voimme tilata kalusteita toivomallasi viimeistelyllä ja mittojen mukaan. Tule tutustumaan valikoimaan liikkeeseemme!

Myös toimitukset onnistuvat

Toimitamme tuotteet perille nopeasti, mutta halutessasi voit myös sopia noudosta. Kokoamme kokoamista vaativat huonekalut, kuten pöydät ja säilytyskalusteet, valmiiksi puolestasi. Huonekalujen hankkiminen meiltä on helppoa – tervetuloa käymään!

Apua sisustussuunnitteluun

Huonekaluja valittaessa on hyvä ottaa huomioon monta asiaa: mittasuhteet, materiaalit ja esimerkiksi värit. Tarjoamme halutessasi apua sisustussuunnitteluun. Voit tulla käymään liikkeessämme sen aukioloaikoina tai esimerkiksi soittaa meille etukäteen. Sovitaan tarvittaessa yhteinen aika suunnittelulle ja sopivien huonekalujen valitsemiselle.