Huonekalujen verhoilu Pirkanmaalla

Vex Kaluste on Pirkanmaalla toimiva huonekaluliike. Uusien kalusteiden ja verhojen lisäksi saat meiltä myös huonekalujen verhoilun.

 

Kysy lisätietoja tai tule käymään liikkeessämme Tampereella!

Yhteystiedot

Piristä huonekaluja uudella verhoilulla

Huonekalujen verhoilulla saat helposti piristystä sisustukseen sekä lisää käyttövuosia huonekaluillesi. Me Vex Kalusteessa teemme uuden verhoilun kaikenlaisiin kalusteisiin. Teemme sekä perinteistä verhoilua sekä entisajan verhoilua.

 

Vanhoille, pientä huoltoa kaipaaville huonekaluille, teemme entisöinnin ja verhoilun niiden vanhaa tyyliä kunnioittaen. Entisöintiin voi kuulua tarvittaessa myös huonekalun rungon korjaus.

 

Verhoilemme myös uudemmat huonekalut. Jos huonekalun kangas on alkanut kulua tai on mennyt rikki, kannattaa se tuoda meille verhoiltavaksi. Voit toki tuoda meille myös ehjän huonekalun – voimme päivittää huonekalun verhoilun vaikkapa muuhun sisustukseen paremmin sopivaksi.

Laadukkaat kankaat

Voit valita verhoilussa käytettävän materiaalin laajasta valikoimastamme. Meiltä löytyy paljon kauniita ja kestäviä vaihtoehtoja. Voit tulla tutustumaan kankaisiin liikkeeseemme Tampereella. Halutessasi autamme sinua löytämään huonekaluusi parhaiten sopivan ja väriltään parhaan mahdollisen kankaan.

Kysy lisätietoja

Huolellista verhoilua

Huonekalujen verhoilu vaatii tarkkuutta ja taitoa. Verhoilija leikkaa, asettelee ja kiinnittää materiaalit huolellisesti luodakseen kauniin ja toimivan pinnan. Verhoilussa perinteiset menetelmät yhdistyvät nykyaikaiseen suunnitteluun, jotta saadaan aikaan kestäviä ja kauniita lopputuloksia.

 

Verhoilutyön kesto ja kustannukset riippuvat verhoiltavasta huonekalusta ja käytetystä materiaalista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teemme verhoilun jousituksista alkaen

Joskus huonekalu voi tarvita uuden kankaan lisäksi myös muuta huoltoa. Me teemme huonekalujen verhoilun ja entisöinnin aina jousituksesta alkaen. Ota yhteyttä ja kerro, mille huonekalulle tarvitset verhoilua tai entisöintiä!

Verhoomon yhteystiedot

Voit ottaa verhoomoomme yhteyttä suoraan puhelimitse. Tavoitat meidät numerosta 040 557 6617.